Durlang

Durlang is al jarenlang het vooraanstaande merk voor speeltoestellen en andere buitenmeubelen. Met hoogwaardig kwalitatief hout dat voldoet aan alle normen, heeft Durlang met de jaren een respectabele reputatie opgebouwd. De speeltoestellen van Durlang zijn veilig, vooruitstrevend en enkel uit de beste materialen vervaardigd. Durlang blijft constant innoveren en net daarom kozen wij Durlang als een van de leveranciers voor onze speeltoestellen.

Durlang speeltoestellen

De Durlang speeltoestellen bieden u een ruime keuze aan verschillende opties. U start meestal met een speeltoren en voegt daar nog een glijbaan, schommel(s) of andere leuke Durlang opties zoals een trapeze, ringen, touwladder of schommelplank. Zo personaliseert u uw speeltoren precies zoals u dat wil, want zelf de kleur van de bijhorende glijbaan mag u zelf kiezen! Een Durlang speeltoestel gaat dus een hele kindertijd mee. Eens ze een onderdeel van de module een beetje moe zijn, schaft u gewoon een ander Durlang onderdeel aan. Ons Durlang assortiment bevat zowel de klassieke speeltorens en speeltoestellen met schommels en ander uitbreidbaar materiaal, maar ook een echte piratenboot! De Durlang Vince is een echte boot waar binnenin een echt piratennest kan gebouwd worden! Met bankjes om wilde plannen te beramen, of gewoon een boterham met choco te eten, en een glijbaan om snel te ontsnappen bij onraad garanderen wij dat uw kinderen uren speelplezier zullen beleven in dit Durlang speeltoestel! De echte piratenvlag maakt deze Durlang piratenboot compleet!

Durlang montage 

De montage en installatie van een Durlang speeltoestel is makkelijk, maar u dient wel het stappenplan te volgen. Eens u dat volgt, dan bent u goed op weg om in slechts enkele uren tijd een volledig speeltoestel te installeren in uw tuin. De palen van de Durlang speeltoestellen dient u wel even te verankeren met beton, aangezien De meeste speeltoestellen van Durlang niet met verankeringsmechanismen werken. 

Ontdek onze Durlang speeltoestellen

Betaal veilig makkelijk en snel