Houten speelhuisjes

Houten speelhuisjes zijn de favoriet van van vele kinderen. Dankzij houten speelhuisjes spelen kinderen opnieuw graag buiten. De speelhuisjes kunnen dienst doen als opbergplaats voor speelgoed, als huisje voor de knuffelberen en de poppen of kan decor zijn van heuse veldslagen of romantische taferelen tussen prins en prinses. Wenst u dat uw kind echt veilig buiten speelt? Dan kan u rond uw houten speelhuisje een rubberen tegelvloer leggen. Deze tegelvloer vangt de grootste schokken op als er zich een valpartij voordoet. Zo'n vloertegel is heel handig, zeker als een houten speelhuisje zich wat in de hogte bevindt. Staat uw houten speelhuisje hoger dan 1m? Dan Zijn de vloertegels niet efficiënt meer. U dient dan een laag boomschors, rivierzand of houtsnippers te leggen van minstens 50cm. 

Al onze houten speelhuisjes voldoen aan het CE-label, het TÜV-keurmerk voor verantwoord speelgoed en de PEFC-normen van duurzaam bosbeheer. Bovendien zijn de houten speelhuisjes ook zo veilig mogelijk gemaakt dankzij de afgeronde hoeken. Breng zelf nog extra veiligheid aan uw houten speelhuisje toe door de een zachte bodem te plaatsen onder het houten speelhuisje. Is je houten speelhuisje in de hoogte gebouwd, dan is het aan te raden om rubberen tegels onder het speelhuisje te leggen. Ze vangen de schokken grotendeels op. Wilt u het liever wat esthetischer? Dan zijn boomschors of houtsnippers zeker even goed!

De houten speelhuisjes zijn stuk voor stuk makkelijk te monteren aangezien de panelen reeds opgebouwd zijn. U hoeft enkel nog de vier muren en het dak met elkaar te verbinden. Klik hier om een houten speelhuisje te kopen .

Bekijk ons aanbod speelhuisjes

Betaal veilig makkelijk en snel